Η Εταιρεία μας

CUM DEUM

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Cum Deum

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής Cum Deum παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια.

Διεξάγεται συνεχής ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβέστατη περιγραφή για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται. Όλα τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της σειράς Cum Deum παρασκευάζονται με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές.

Όραμα των ανθρώπων της εταιρείας είναι να ταυτιστεί το όνομα της με προϊόντα μιας καλύτερης ζωής.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε φυσικά συμπληρώματα διατροφής και υγείας υψηλών προδιαγραφών. Προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, δίνοντας παράλληλα αξία στα χρήματά του.

Το πρώτο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής της σειράς Cum Deum που δημιουργήσαμε για εσάς είναι το Μελιξός.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ακολουθώντας πιστά εδώ και χρόνια τις αξίες μας, συνεισφέρουμε συστηματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε με υπεύθυνο τρόποαπέναντι στο συνάνθρωπο.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας αλλά και στο όραμα μας να παρέχουμε χρήσιμα προϊόντα, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και συνεισφορά, προσφέροντας οικονομική στήριξη σε φορείς για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια και τα προγράμματα τους.

Βρισκόμαστε δίπλα στο πλευρό σωματείων με σοβαρό κοινωνικό έργο, επιθυμώντας μέσω της συλλογικής δράσης όλων μας να βοηθήσουμε την κοινωνία να κάνει βήματα μπροστά.

0